BIG RIB & DONER EXPRESS

BIG RIB & DONER EXPRESS Lekker thuisbezorgd, altijd lekker, de beste prijzen!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 2945 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Big Rib & Doner Express. Meer weten? Ontdek meer

25 jun 2022 om 10:24 de shoarma was vettig en dreef van de olie, ik heb vaak shoarma gegeten in mijn leven maar dit was de slechtste die ik ooit gegeten heb en de frieten waren koud, het enige positieve was de salade, maar daar kun je niet veel aan verpesten
25 jun 2022 om 2:37 om 00:08 besteld, zou 51 minuten duren. Niet gehoord van het restaurant, inmiddels is het al 2:35 en nog geen eten. Geen bericht niets, morgen maar het geld terug vragen via thuisbezorgd. Ik raad iedereen ten zeerste af om hoer ooit nog te bestellen.
25 jun 2022 om 1:49 Grote bras hier foodtracker ook uit..Bij bellen niemand daar 11 uur besteld staan ze om half 2 snachts voor je deur .. 3x gebeld mensen ook niet klantvriendelijk! Laatste x voor mij. Eten is ook aanfluiting !
16 jun 2022 om 18:43 jammer genoeg was er geen knoflooksaus bij, wel besteld. maar verder was het goed verzorgd.
14 jun 2022 om 21:21 We geven anderhalf uur van tevoren aan hoe laat we het eten willen. Extra tekening gehouden dat we niet om 6 uur bestellen zoals de meeste mensen. Was de bezorging alsnog een half uur te laat.
12 jun 2022 om 21:16 Zoals altijd: GOED
10 jun 2022 om 21:23 Heerlijk
10 jun 2022 om 19:34 Eten nooit ontvangen, gebeld maar er is niet te communiceren met deze mensen. Thuisbezorgd heeft het goed opgelost, hoef ik van de restaurateur zelf niet te verwachten!
9 jun 2022 om 19:14 Uitmuntend!
8 jun 2022 om 20:04 Langer dan anderhalf uur gewacht op 2 broodjes en een frietje broodjes oke friet voor 3.50 kon je net een tand me vullen erg duur voor dat beetje ...jammer
8 jun 2022 om 11:38 Uitstekend en prima op tijd
5 jun 2022 om 22:24 Wederom top. Netjes gebeld dat iets op was. Hele goede vervanger geregeld.