BIG RIB & DONER EXPRESS

Recentebeoordeling


4 sterren uit 2954 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Big Rib & Doner Express. Meer weten? Ontdek meer

25 jan 2023 om 19:38 Eten normaal top bezorging vaak lang wachten. Vandaag 45min te laat, pizza veel te lang gelegen, hard en heel donker, shoarma schotel was aan de koude kant en salade ontbrak. Slecht, niet gewend. Veel geld voor het geen dat er gebracht word
22 jan 2023 om 8:26 Jammer dat je niet de keuze hebt om met name de broodjes en wraps geen keuze hebt om de saus en groenten te kiezen naar behoefte.
13 jan 2023 om 23:02 Zat weinig saus in En had warmer gemogen
12 jan 2023 om 18:55 Weinig saus bij, ribs niet echt gaar, weinig saus op salade. Niet lekker
9 jan 2023 om 3:44 Was lekker en nog goed warm
8 jan 2023 om 20:20 Helaas zat het flesje wijn welke bij de bestelling zou zitten er NIET bij. Verder was het lekker.
7 jan 2023 om 21:24 Verkeerd bezorgd ben nu nog aan het wachten
30 dec 2022 om 13:47 We hadden een taco schotel En spair Ribs schotel Er zat geen salade bij de schotel En bij de ribjes moest je de soft saus zoeken zo weinig was het erg jammer want voor €35 verwacht je wel fatsoenlijk en warm eten
29 dec 2022 om 19:06 Waa heerlijk
29 dec 2022 om 8:20 eten was lekker, maar de bestelling kwam een half uur later dan aangegeven
26 dec 2022 om 19:18 Voor de 1e keer besteld hier, kan masf 1 woord zeggen.....Toppie....keurig op tijd, eten was nog goed warm en heerlijk....voor herhaling vatbaar..
26 dec 2022 om 18:43 Heerlijk en op tijd